måndag 12 oktober 2009

Mån 12 okt

Hallå på er därute i höstrusket. Vi i Spootlajtz ber om ursäkt för det lite sämre bloggandet. Mycket som ska hinnas med.

Det som hittils skett är att T-shirtsen är färdigtryckta. Ni som är intresserade av att köpa 1 eller 2 gör det genom att maila till spootlajtz@live .se
Finns bilder på tröjorna på vår hemsida.

Vi jobbar på i replokalen och i studion. Låtar som Achy breaky heart, Anna och mej, Finns det någon annan nu..finslipas. Vi har ca 10 nya låtar som vi tittar på osv. Har ni förslag på låtar som vi kan göra dansvänliga? Tveka inte att höra av er.

I morgon ska vi träffa Malmötidningen, där jag tror vi kommer att ta upp det hemska ämnet om skånska vs rikssvenskan, blev ju hyfsat felciterat i Sydsvenskan. Men så är det i mediavärlden.

Idags läget är det ca 5 veckor till vi står inför 1 miljon tv-tittare, ska bli jättespännande. Vi i Spootlajtz hoppas på många röster, så sprid till alla ni känner att vi ska lira i Dansbandskampen.

På torsdag åker vi till Stockholm för lite intervjuer och tv-reportage.

Fredagen den 23:e tänker Spootlajtz + dansbandsfruar ta lite relaxing med bowling på Entré i Malmö. Ni som vill ha autograf och idolfotografering är välkomna dit vid 19 tiden.

Spootlajtz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar