fredag 20 november 2009

På väg till Strängnäs....ÄNTLIGEN!!!!!!

Då är vi på väg!!

Nu har det gått 3 månader sen vi fick det där beskedet, om att vi skulle få medverka i DBK:en.

Och vad har hänt under dessa 3 långa månader? Jo, följande:

Kim har blivit pappa. Jesper har börjat ta danslektioner och Tommy har blekt tänderna. Danne och jag vi är precis som vanligt, kanske några centimeter längre.

Vi har under dessa 3 månader varit i Strängnäs på presskonferens, besökt huvudstaden för lite diverse film och intervju inspelningar. Vi har också varit uppe för att få vår s.a.s 2:a låt. Om vi nu får lira vår 2:a låt. Det beror på er, ja och lite på oss =).

Nanne Grönwall är vår jurygäst och vi fick ” Avundsjuk ”. En kanon rolig låt och samtidigt kanon svår att göra om till dansband. Så vi har gjort en annorlunda version, på vårt speciella sätt. Hoppas verkligen vi får lira den.

De senaste dygnen har varit hektiska med repetition och finslipning. Vi har inte fått så mycket sömn och varit mycket hemifrån. Så är det att vara dansbanders.

Men nu äntligen är vi på väg!!

Våra spontana känslor är som ovan sagt, ÄNTLIGEN!!!

Några av oss i bandet tror sten säkert på det vi gör medan andra är lite mer laidbacks.

I morse medverkade vi i P4 morgon, Jimmy och Jesper fick svara på lite frågor om bandet, vår medverkan i DBK:en och vår bakgrund. De spelade också vårt bidrag som vi skickade in när vi anmälde oss. Det var en kort och rolig upplevelse.

Vi kör snart in i Jönköping,så vi har en bit kvar innan vi checkar in på hotellet i Strängnäs.

Ikväll blir det soundcheck i Svenska Hem Arena. Därefter knäcker vi säkert något gott och svalkande för att sen förhoppningsvis få en skön natt med bra sömn.

7.00 ska vi vara tillgängliga för Svt och Baluba event och allt vad det innebär. Repetetion, kolla av scenen var och hur vi kan röra oss, sminkning och stajling och sist generalrepetion, för sen är det take off.

Vi vill också passa på att tacka följande:

Malmö Ventilation Center, Malmbergs Mc-Bod, Nils Fredriksson Utbildning, Eventpiloterna och DH Grafiska.

Spootlajtz

2 kommentarer:

  1. Gör oss Svedalabor stolta!!!!!

    SvaraRadera
  2. Såg en glimt av DBK igår och er helt fantastiska version av Avundsjuk. En oslagbar radiohit!

    SvaraRadera